Friday, January 18, 2013

listen, listen , listen..oo...ini rupa kisahnya

Assalamualaikum, salam satu Malaysia..dh lama xupdate...bila start je sekolah, ak sgt2 bz.

jalan pun ase x pijak bumi jer, nk buat cmne thun ni kene mengajar pulak..
sebenarnya ikt pekeliling ape ntah(ak xingt pulak), KAUNSELOR tidak dibenarkan mengajar.  tapi kerana kekurangan cikgu di sekolah aku pun terimalah tugasan ini dari pengetua.

aku pun  LISTEN,LISTEN, LISTEN apa yang diarahkan pengetua kerana sebagai kakitangan awam, kena ikut prinsip SAYA YANG MENURUT PERINTAH.

2 , 3 hari ni kecoh duk cerita pasal 'listen' nie..ak mulanya x ambil kisah, tapi bila rmai update dlm fb guna perkataan nie ak ase terpanggil untuk mengetahui apakah sebenarnya berlaku ..

ini adalah kisah bagaimana tercetusnye LISTEN, LISTEN , LISTEN ini...

Listen to your child


Pelajar Ijazah Sarjana Muda Undang-Undang Universiti Utara Malaysia (UUM), K.S. Bawani menjadi sebutan ramai apabila klip video yang menunjukkan dia sedang berhujah dengan Pengerusi Suara Wanita 1Malaysia (SW1M), Sharifah Zohra Jabeen Syed Shah Miskin, salah seorang ahli panel pada forum ‘Seiringkah Mahasiswa dan Siswi dengan Politik’ mula tersebar luas di laman-laman web, blog dan juga twitter.
Tindakan Sharifah Zohra yang melarang Bawani daripada terus berhujah dengan berkata “listen, listen, listen…” sebanyak 11 kali tanpa henti telah mendapat kritikan ramai.
nak taw lebih lanjut klik di sini

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

GuaBlog.com