Thursday, February 7, 2013

blogger belia blogger cool

jum join segmen yang mantap ini..

syarat nyer senang je, asalkan blogger berumur 18-40 tahun semua org boleh join..aku sure lah buleh..masih muda belia lagi..huhu

klik banner yer

NAMA BLOGGER -GADISKACAMATA

TAGLINE BLOG- :) smile

UMUR: 26 TAHUN

URL BLOG- http://tysakura.blogspot.com

SEBAB KENAPA BLOGGER BELIA SEPERTI SAYA COOL- saya rasa cool sebab saya suka jalan2 blog blogger lain, baca cerita mereka yang gempak gitu, like dan follow diorang.lepas tue suka tengok gambar aktiviti yang blogger join.Yang penting niat kita nak berkongsi kegembiraan dgn blogger lain..tq

5 comments:

  1. Singgah dari segmen sama...
    Done follow... =D...

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/02/blogger-belia-blogger-cool.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum,saya datang dari segmen yg sama..Jemput singgah ke blog sy...http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/02/blogger-belia-blogger-cool.html

    ReplyDelete
  3. salam....mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/02/blogger-belia-blogger-cool.html

    ReplyDelete
  4. blogger belia mesti ceria meraih ilmu sesama blogger.. Tapi saya ni dah melepasi usia belia lah huhuu..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

GuaBlog.com