Thursday, November 29, 2012

Segmen Follow dan Blogwalking oleh Mialiana.com


 First time nk join contest nie, sebelum nie xpernah pun sebab xtaw nk wat cmne.naseb baik segmen nie ade tutorial, senang untuk mereka2 yang baru nak try masuk contest.
Follower sekarang tak ramai sangat, hanya 190 follower sahaja.

smile..smile...smile...


Suka dengan blog Mialiana nie sebab ada banyak info, lagi satu blog nie x berat sangat untuk loading serta ayat2 pon sempoi je..heehe..yg paling penting , blog nie popular sebab tengok pd follower dah mencecah  8754 follower.

16 comments:

  1. terima kasih ya sudi join segmen mia ni. dah check dan entri penyertaan lengkap.

    ReplyDelete
  2. assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

    hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

    ReplyDelete
  3. Salam , azwa datang terjah sini dari segmen yang sama.. >_<

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  4. Salam… ieta datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sini. Sudi2kan jadi rakan blog sya di sini http://ieta-myblog.blogspot.com juga ya… Salam Perkenalan ^_^ tq…

    ReplyDelete
  5. Follow sini (!)
    http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  6. Hai , from the same segment . done follow you . hit me back
    http://nasothman.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yang sama... ^_^

    http://www.mizruha.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  8. done follow dari segmen yang sama :)

    http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  9. br kali pertama join contest ni.:)..tq kpd mia liana sbb byk bg tutorial

    ReplyDelete
  10. Bw dari segmen sama.
    Follow sini.. #207

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  11. salam, menerjah dari segmen yang sama oleh kak mia. owyeah!!

    jemput singgah sambil minum tea secawan :)
    http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  12. salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

    http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

    dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

    ReplyDelete
  13. Singgah ^^

    Psst: de word verification la..leh tak buang..ramai blogger tak suke..leceh bila nak comment..kalau nak letak..letak yg comment publish after approval tu..

    Sharing is caring :)

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum..
    dtg singgah dri segmen sme,,slm perkenalan dri saya..ada mse jom singgah blog sy di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html tahnx (^_^)

    ReplyDelete
  15. dari segmen kakmia :)

    salam kenal ^_^

    jom lawat http://mayesa-jcb.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. salam,
    maaf lambat BW & follow.

    http://www.aynoranur.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

GuaBlog.com